Nöje 

Festivalerna är tillbaka

Året 2020 började och biljetter till diverse olika festivaler köptes. Ungdomar och unga vuxna såg nu fram emot att få gå på alla de olika festivaler de sett fram emot. Men när sommaren började närma sig ställdes festival efter festival in på grund av pandemin som då tog plats i Sverige. En ut av de festivaler som ställdes in var Summerburst och alla de med redan köpta biljetter fick alternativet att spara de till kommande år eller få pengarna tillbaka. Många valde att spara sina biljetter för att kunna uppleva festivalen nästkommande år. Men tyvärr blev det inte så heller. En ny sommar kom men situationen såg inte bättre ut. Summerburst och andra festivaler ställdes in ytterligare ett år. Sommaren 2022 är nu på väg och ser ut att bli den sommaren som alla väntat på. Evenemang och festivaler verkar bli av och medborgarna är mer förväntansfulla än någonsin. Men oron ligger fortfarande kvar om evenemangen kommer att bli av eller inte.  

Related posts