Kultur och nöje 

Bonusfamiljenfilmen –  ger tittaren tankeställare

Filmstaden i Jönköping

Bonusfamiljen-filmen hade biopremiär den 2 december. Emilia Lind är en av dem som sett filmen samma månad. Hon beskriver den som välgjord och speciell. Om det skulle komma en säsong fem är hon däremot osäker på.

Många har följt serien Bonusfamiljen som sänts i fyra säsonger sedan 2017. En av dem är Emilia Lind, 19, som tyckte det var spännande när det annonserades att Bonusfamiljen skulle släppas som långfilm. Hon beskriver att det var oväntat men kul att det hände något nytt. 

Däremot upplevde Emilia att filmen saknade vissa element från serien. Trots det var den bra gjord, berättar hon. Hon förklarar hur det märktes att de hade tänkt igenom hur händelseförloppet skulle utveckla sig.

– Den här röda tråden som man brukar snacka om, den fanns ändå där.

Emilia beskriver även hur filmen innehöll scener som berörde. Hon beskriver den som ärlig, uppriktig och ger tittaren en tankeställare.

– Denna filmen var speciell, säger Emilia.

På frågan om hon tror att det blir en till säsong efter filmen svarar Emilia att det beror på. 

– Stereotypiskt sätt tänker man att nej men nu blir det inget mer, nu har de ändå liksom gjort massa säsonger och en film, säger Emilia.

Vera Vitali som spelar Lisa i Bonusfamiljen säger till Göteborgs Posten att det är en fråga för SVT om det blir en femte säsong av serien. Hon menar att det finns mycket mer att berätta om Bonusfamiljen. Men om det inte blir en till säsong så får de leva med det, säger Vera. 

Emilia Lind fick frågan att kommentera uttalandet. Hon menar att det finns obesvarade frågor och det därför inte är konstigt om det skulle komma en säsong till. 

– Det som känns lite konstigt är isåfall att det skulle komma en film mitt i, säger Emilia.

Related posts