Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

HV71 vs Färjestad: Blir det vinst på hemmaplan?

Ikväll 19:00 släpps pucken i Huskvarna Garden då det är hemma match för HV71 som spelar mot rivalerna Färjestad.

Det är HV71s andra match för säsongen med en förlust mot Linköping bakom sig. Färjestad ligger på två vinster mot Växjö Lakers och Skellefteå. HV71 har gjort 2 hemma mål denna SHL säsongen och släppt in 3 mål med en förlust på straffar. Färjestad har gjort 8 mål och släppt in 2 på hemmaplan under denna SHL säsongen. 

Även om oddsen för kvällens match kunde varit högre för HV71 sviker inte fansen när de hejar och hoppas på en vinst ikväll. Med näst intill slutsålda biljetter för kvällens match laddar många Jönköpingsbor upp för en förhoppningsfull kväll under taket på Huskvarna garden med blågula tröjor.

Kommentarer är stängda.