Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lanseringskväll för gratis mensskydd – träning och mens 

Kultur- och fritidsförvaltningen bjuder in till lanseringskväll idag klockan 17:30 i loungen Stadsparksvallen. Automater för gratis mensskydd installeras runt om i kommunen under hösten på bland annat idrottsanläggningar, bibliotek, badhus och fritidsgårdar.

Under kvällen presenteras automaterna som ska installeras och hur dem fungerar. Kultur- och fritidsförvaltningen ger även möjlighet till föreningar att söka bidrag för att just deras anläggning ska få en sanitetsautomat. Utöver att presentera deras satsning ska även föreläsaren och fysioterapeuten Rebecka Samuelsson vara på plats och hålla föreläsningen ”menscykelns roll för den kvinnliga idrottaren och kost för prestation” 

Jönköping kommun skriver på sin sida och uppmanar alla att anmäla sig vare sig du är enskild person eller som grupp. Det går även bra att anmäla hela laget för att medverka på lanseringskvällen.

Kvällen schema och länk till anmälan

17.30 Mingel med drop-in fika

18.00 Kultur- och fritidsförvaltningens presentation och information om satsningen på fria mensskydd

18.30 Rebecca Samuelssons föreläsning – ”menscykelns roll för den kvinnliga idrottaren och kost för prestation”

Här kan du anmäla dig för kvällen  

Kommentarer är stängda.